A nagy dilemma forrás

Ugyan is egyáltalán nem mindegy a választás.

Egy elrontott táskavásárlás hazavághatja a komplett öltözködésünket.

Sajnos, nagyon kevés férfi tud jól táskát választani és viselni.

Pedig a férfiaknak is szükségük van táskára, mert nekik is hordaniuk kell a dolgaikat valamiben.

De, míg a nők itt is rengeteg típusból, formából és fazonból válogathatnak, addig a férfiaknak nagyon is szorítkozniuk kell a letisztult, elegáns és minőségi vonalra, ha meg akarják őrizni jó megjelenésüket. 

Ki ne emlékezne a néhány évvel ezelőtt kirobbant „Fila táska” fiaskóra.

Akkor nagyon sok férfi döntött úgy, hogy egyáltalán nem visel inkább táskát, mint sem hogy nevetség tárgya legyen.

A hozzáállás helyes, de azért még sem kell elvetnünk a táska viselésének ötletét, csak jól kell kiválasztanunk a megfelelő darabot.

Egy férfi bőr oldaltáska, nem csak praktikus, de ha megfelelő anyagból készült, akkor nagyon elegáns és remek kiegészítőként szolgál akár a mindennapokhoz, akár az elegánsabb alkalmakhoz.

Személy szerint nekem több darabot is rejt a gardróbom, nagyon szeretem őket.

A kisebbeket akkor szoktam viselni, mikor csak az irataim, a pénztárcám, és néhány apróbb dolog kell, hogy nálam legyen, míg a nagyobbakban már elfér az ebédem, és némelyekben még a laptopom is.

Ami nagyon fontos: rettenetesen kiábrándító az, amikor egy nadrág zsebe halomra van tömve, és az is, mikor a farzseb telefon alakban van kikopva.

Télen még egyszerűbb a helyzet, hiszen a kabátnak, pulóvernek vannak praktikus zsebei, de nyáron mindenképpen javasolt, hogy válasszunk öltözékünkhöz egy szép, de férfias bőr oldaltáskát.

A nagy dilemma forrás