A salsa minket tart karban, a Méta autószerviz a gépjárműveket

Miért félnek annyian a tánctól? Az egyik lehető legjobb érzés, amikor hagyjuk a testünknek, hogy ritmusra mozduljon, és elengedjük magunkat annyira, hogy ne foglalkozzunk többé azzal, hogy vajon hogyan mutatunk közben. Persze ha profi táncórákra jársz, az más, akkor érdemes is figyelni a mozdulataidra, de egyébként a tánc lényege pont annak az önfeledt állapotnak az elérése, amikor nem agyalsz semmin, csak hagyod, hogy reagáljanak az izmaid. A salsába már nagyon rég beleszerettem, és a különleges kapcsolatunk azóta is tart.

Sose felejtem el, mekkora élmény volt gyerekként a tánc… Imádtam szerepelni is, meglepő módon, mert amúgy nem voltam az az “imádok a középpontban lenni”-típus, sőt, sok helyzetben félénknek számítottam. De a tánc már akkor is felszabadított bennem olyan energiákat, amit azóta sem érzek soha máskor. Nem csak azt volt jó megtapasztalni és látni, ahogy fejlődök, finomodnak és beépülnek a mozdulataim, hanem hogy másik szerint is ügyes vagyok, érdemes ezzel foglalkoznom. És hát maga a mozgás öröme! Mivel amúgy nem voltam már akkor sem egy nagyon sportolós alkat, így nekem a tánc volt az, ami a mozgást jelentette. Hihetetlen, hogy annyira el tudok fáradni benne a mai napig, mégis annyira feltöltődök és felpörgök tőle… Amíg a zene szól, addig elfelejtek minden gondot, és az endorfinlöketek még csak ezután jönnek igazán!

Bármennyire is pörgök a mindennapokban, azért a nagyobb távolságok megtételében segítségemre van a hű társam, az autóm. Igyekszem is nagy becsben tartani, ezért csak a legjobb szervizbe viszem, ami szerintem nem más, mint a Budapesten, a XIX. kerületben található Méta autószerviz. A klíma tisztítás már nagyon aktuális volt számomra, ezért úgy döntöttem, itt az ideje a szervizelésnek, egyébként sem árt megnézetni, minden rendben van-e a járgánnyal. Ha már klíma tisztítás, akkor meg kell említenem, hogy a klíma töltésének munkadíja mindössze 7 500 Ft – de az összes árral kapcsolatban tudsz tájékozódni a honlapon, ugyanis egy nagyon informatív kis oldalt tettek össze. Nem csak az áraik elérhetőek, hanem magáról a szervizről is találsz bővebb infot – például a galériában. Szolgáltatásaikat pedig nem csak felsorolják, de be is mutatják, akár egy teljes bejegyzésben is. Így aki hozzám hasonlóan nem olyan járatos az autós témakörökben, az is sokkal könnyebben kiigazodik majd a részleteken. Míg az oldalon felsorolt szolgáltatásokat szemléltem, és az árakat böngésztem, egy körülbelüli előzetes kalkuláció gyanánt gyűjtöttem őket egyébként, addig nem is vettem észre, hogy a site-on belül helyet kapott egy blog szekció is. Ebben a blogban pedig a legkülönfélébb témában olvashatunk bejegyzéseket – ami azonban közös bennük, hogy mind az autó, autószerviz témakörében íródtak, izgalmasak és mégis közérthetőek. Többek között a vezérlés cseréjéről, az autógumik és a fogyasztás kapcsolatáról és a kuplung ellenőrzéséről is olvastam egy-egy érdekes bejegyzést. Tényleg nagyon hasznosak voltak.

Egyre jobban felkelti az autók iránti érdeklődésemet ez az oldal! Mennyi új információ, el sem hiszem. Ajánlottam is őket pár ismerősömnek, főként lányoknak, mert már nem egyszer mesélték nekem, hogy gyakran kerülnek gondba azzal, hogy nem találnak megbízható szervizt, ahová újra meg újra szívesen viszik az autójukat. Külön kiemeltem, hogy nézelődjenek a honlapon is bátran, mert annyi tudást magamra szedtem néhány bejegyzésből, amennyit egy évnyi autós magazinból sem tudtam volna… Hát ennyit számít egy jó weboldal! Ott tartja a vásárlót, növeli a bizalmat és több új érdeklődőt tud bevonzani. Még egy dolog, amit nagyon jól csinál a Méta autószerviz…

Személyesen is csak pozitív tapasztalatokat gyűjtöttem velük kapcsolatban. A hely pontosan úgy nézett ki, mint a weboldalon található képeken, emellett mindenki nagyon készségesen és kedvesen fogadott. A márkafüggetlen szervizük profi felszereléssel és profi csapattal várt. Maximálisan meg voltam elégedve mindennel, és nagyon örülök, hogy mellettük döntöttem. Náluk a minőségi munka tényleg nem csak ígéret.

A Méta autószerviznél jobbat tehát keresve se találhatnátok, higgyétek el nekem! Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki szeretné a legprofibb szakemberekre bízni a gépjárművét. Én mindig teljes biztonságban tudom az autót, amikor náluk hagyom, ráadásul a vállalt határidőket mindig betartják, emellett nagyon kedvező árakon dolgoznak. Szerintem ha egyszer megtapasztalod a minőségi szolgáltatásokat a Méta autószervizben, onnantól te sem akarsz majd másokhoz menni. Akár egy klíma tisztítás, akár a fényszórók beállítása vagy az olajcsere, bármelyik rutinfeladattal megkeresheted őket, te ha nagyobb a baj a rendszerben, akkor sem fogsz csalódni a szerelőik tudásában. Próbáld ki őket már ma – akár online is tudsz hozzájuk időpontot foglalni. Csak néhány kattintás, és máris megtetted a lépéseket az autód tökéletes állapotáért!