Eladó lakást találtam salsa óra közben

Nem titok rólam hogy szeretek salsázni. Legalább is az ismerősi körömben azért mindenki tud róla. A facebookra legalább is elég sok képet és videót szoktam feltölteni, amin salsázom. Imádom ezt a fajta táncot, egyben önkifejezés is számomra. Azonban egyik órán történt az az eset, hogy nem tudtam rendesen vigyázni, így hát csúnyán elestem. Persze mindenki megkérdezte, hogy jól vagyok-e meg nincs baj, én pedig mondtam, hogy az égvilágon nincs semmi baj, természetesen jól vagyok. Nagyon örültem, hogy végre valahára békén hagytak és kievickéltem a mosdóba. Miután megmostam az arcom, pittyegett a telefonom, mert az egyik barátnőm, Jolán írt. Nem csak hogy írt, hanem átküldött egy weboldalt, ahol szerinte jó lakások vannak. Hmm… rákattintottam a weboldalra, és tényleg elég sok eladó lakást dobott fel. Az oldal ízléses, mégis egyszerű, könnyen kezelhető felületnek tűnt. Könnyen tudtam rajta böngészni, ehhez még csak regisztrálni se kellett. Még a hirdetés feladáshoz sem kellett regisztrálni, hiszen a rendszer automatikusan létrehoz egy profilt már az első hirdetésfeladásnál, ami könnyebbé teszi a hirdetések közötti keresgélést. És az eladott áruk után sem kell jutalékot fizetni. Egyszerre kategória, település és ár szerint is lehet szűrni a találatokat, ez a három a legfontosabb.

Viszont minden online eladásnál és vásárlásnál vigyázni kell a csalókkal. Szerencsére, a barátnőm által küldött oldalnak van csaló szűrő rendszere, de emellett is oda kell figyelni. Bármilyen apróságról is van szó, az ember nagyon nem szereti ha átverik, és anyagi veszteség éri. Legyen ez akár csak egy kabát, vagy póló. Mindegy. Ha pedig nagyobb dolgot vesz az ember, mondjuk egy házat, akkor még jobban oda kell figyelni! Mondjuk a nextapro.hu-n van is egy cikk arról, hogy hogy vásároljunk a lehető legbiztonságosabban, és hogy kerüljük el a csalókat. Ha ennek minden pontját betartjuk, akkor valószínűleg nem fog kár érni.

Igen, jól gondolod, kedves olvasó, a salsa óra helyett ezeket olvastam. De ezek is hasznos információk, szóval nem bánom. Na meg, a címben elhelyezett állítás is igaz, tényleg akkor találtam meg álmaim lakását. Rögtön küldtem üzenetet a hirdetőnek, és nem sokkal később telefonon is beszéltünk. Nem hittem volna, hogy ez ilyen egyszerű lesz, de elég könnyedén és gördülékenyen ment. A hirdető nagyon kedves és szimpatikus fiatalember volt, következő héten el is mentem lakást nézni. Miközben beszélgettem vele, mondta, hogy álmában se gondolta volna, hogy ilyen hamar lesz vevő a házára. Mondtam neki, hogy az internet világába bizony minden felgyorsul, még a lakásvásárlás is, amire mások évekig várnak, halasszák, de én nem ilyen vagyok. Általában mindig el tudom dönteni, hogy mire vágyok, és ez akkor sem volt másképp. A hirdetőnek megmondtam, hogy nekem mindenképp kell ez a lakás. Szerintem tetszett neki a magabiztosságom, és azt felelte, hogy ő pedig mindenképp el akarja adni. Így csodák csodájára megegyeztünk, nekem adta a lakást. Olyan boldog voltam! Mindent elterveztem pontosan, hogy hogy fogom berendezni, stb. … Annyira belemerültem a tervezésbe, hogy a salsa órámat is lekéstem. De nem baj! Salsa órából még lesz sok, álom lakás pedig csak egy van! És most már az enyém!