Az élet minden területén fontos, hogy biztonságban érezzük magunkat

Táncoktató vagyok egy stúdióban, főleg zumba- és salsaoktatással foglalkozom. Edzőként tudom, hogy mennyire fontos az elővigyázatosság, és a biztonságérzet kialakítása az emberekben. Bármiféle edzés előtt fontos az alapos bemelegítés, majd az ugyanilyen alapos lenyújtás, így könnyedén elkerülhetjük a mindenféle sportsérüléseket. Olyan stúdiót választottam munkahelyemül, ahol ugyanannyira fontosnak tartják a biztonságot, mint én magam, erről sokat szoktunk beszélgetni a tulajdonossal, a közvetlen főnökömmel.

Múltkor például elmesélte, hogy új biztosítást kötött a stúdióra, így most már sokkal több mindent tartalmaz a szerződés, és ezzel a lépéssel nagyon elégedett. Megjegyeztem, hogy talán nekem sem ártana, ha átgondolnám a lakásbiztosításom, és talán nekem sem ártana akár új szolgáltatót is választanom, mert nem rossz a mostani, de mikor tavalyelőtt beázott a tető, akkor nem volt egyszerű lemeccselni velük ezt a történetet, és nagyon megharagudtam akkor rájuk az akadékoskodásuk miatt, és tulajdonképpen csak azért nem váltottam azóta, mert nem fogok lakásbiztosítást vélemények nélkül kötni, az viszont elég nagy munka, hogy rendesen utána nézzek ezeknek a dolgoknak. A főnök mondta, hogy ha a lakásbiztosításhoz véleményre van szükségem, akkor neki van is egy: Pannon-Safe Kft. Ő az otthoni biztosítást náluk kötötte, és nagyon meg van elégedve velük. Nagyon kedvesek, segítőkészek, és valami elképesztő, hogy mennyi mindenre ki lehet terjeszteni a biztosítást, ha igényünk van rá. Nekik például vannak háziállataik, ezért a biztosítást az állatok váratlan orvosi költségeire is kiterjesztették, és tavaly, mikor a kutyájuk valami váratlan betegségben kezdett szenvedni, bizony nagyon jól is jött, hogy ilyen megfontoltan bevették ezt is a biztosításba.

Hogy ne csak az ő szavából tudjak kiindulni, és más lakásbiztosítás vélemények is legyenek előttem, a weboldalukat is belinkelte, mondván, hogy így nemcsak a lakásbiztosítás véleményeknek, hanem az ajánlatoknak is utána nézhetek, és mivel biztosan meg fog tetszeni, valószínűleg a kapcsolatot is fel akarom venni velük, amelyhez szintén szükséges a rendkívül egyszerűen kezelhető, könnyen átlátható weboldaluk ismerete.

Egyébként nem tévedett a főnök, tényleg nagyon megtetszett mind a weboldal, mind pedig a szolgáltatás, a véleményekkel is elégedett voltam, ezért amint tehettem, fel is bontottam az előző biztosítóval a szerződésem, és újat kötöttem a Pannon-Safe Kft-vel, ráadásul online.