Szinte ritmusra érkeznek meg majd az új motorgumijaink

Sosem voltam nagy táncos. Ettől függetlenül mindig is vágytam arra, hogy megtanuljak rendesen táncolni. A legnagyobb bajom ezzel az volt, hogy a társas táncot, természetétől fogva, nem tudom otthon, a saját szobám nyugalmában gyakorolni. Mindig kell valaki más hozzá, én pedig utálok úgy belekezdeni valamibe, hogy teljesen értetlen vagyok. Éppen ezért megmaradtam a saját „kísérleti” és „improvizált” táncmozdulataimnál.

Bár egy keringő kapcsán nem hiszem, hogy sokat segítenének ezek a képességek, egy sima bulin nagyon hatásosak tudnak lenni. Legnagyobb döbbenetemre már többször dicsértek meg engem és a barátaimat, hogy milyen jól táncolunk. Ezen mindig röhögni szoktunk, viszont elgondolkodtatott, hogy mi lehet az, ami megfogja az embereket ebben az őrült kapálózásban. Szerintem egyébként az, hogy annyira őszinték és kifejezők a mozdulataink, hogy ez az érzés elnyomja azt, hogy mennyire idiótán nézünk ki.

Legalább amikor a motoromon ülök, nem kell ettől félnem. Kevés olyan dolog van az életemben, ami ennyi önbizalommal tölt el. Ez az önbizalom azonban szinte azonnal eltűnik, ha olyan technikai dolgokra kerül sor, mint például a motorgumi cseréje. Pontosabban régen eltűnt… Korábban sokat halogattam ezt, de az utóbbi időben most már mindent a www.motortire.hu nevű oldalon intézek el. Az egyik barátom mondta nekem, hogy sokkal jobban megéri itt vásárolni, mint a helyi boltban. Mivel a pénz mellett még időt is tudok spórolni vele.

www.motortire.hu

Persze egy kicsit szkeptikus voltam így is, de kíváncsi voltam arra, hogy mit is tud ez a www.motortire.hu. Az első benyomások nagyon pozitívak voltak. Ez főleg annak volt köszönhető, hogy az oldal egy könnyen átlátható felülettel fogadott. Tehát, reklámszpotok helyett azonnal látni fogjuk a legfontosabb opciójukat a webshopban, ami nem más, mint a motorgumi kereső. Ez a motorgumi kereső arra lett kitalálva, hogy a lehető legnagyobb pontossággal tudjunk keresgélni a termékek között.

Hiszen senki sem szeretne egy drága motorgumit megrendelni csak azért, hogy otthon kiderüljön, hogy nem is jó a járműhöz. A www.motortire.hu azonban elkerüli ezt a kellemetlenséget. A motorunk adatait a saját tempónkban tudjuk majd beírogatni és nem kell majd attól tartani, hogy esetleg sorba kéne állnunk. A boltos segítsége nélkül át tudjuk tekinteni a teljes választékot, ami sokkal bőségesebb, mint amihez a helyi boltnál szoktam.

Ez azonban nem minden, mivel minden egyes gumi mellé ki vannak írva a főbb infók is. Így pedig könnyen össze tudjuk hasonlítani a különböző márkákat és meghozhatjuk a döntést, hogy melyik felel meg az igényeinknek. A hosszú listát egyébként rendezni is tudjuk az előbb említett szempontok alapján, úgyhogy tényleg ezerszer könnyebb lesz a vásárlás, mint bármi, amit korábban tapasztaltunk.

Összességében tehát nagyon elégedett voltam azzal, amit láttam. A www.motortire.hu azonban még egy lépést megtett azért, hogy az oldaluk személyesebb legyen. Ezt pedig a saját Youtube csatornával érték el. A fiúk itt bővebben beszélgetnek arról, hogy mit érdemes tudni motorgumikról. Ezzel pedig eltűnt az utolsó akadály is a motorgumi vásárlásom elől.

Zárásnak annyit tennék csak hozzá, hogy a rendelés sem fog sok gondot okozni. Ha behelyeztük a kosárba a megrendelni kívánt gumikat, akkor utána csak meg kell adnunk a szállítási adatainkat. Végül pedig választhatunk többféle fizetési lehetőség közül. Ennyi az egész és nemsokára meg is fognak érkezni a vadonatúj motorgumik.