Tánckellék boltom megnyitása polcrendszer segítségével

Szüleim már négy évesen beírattak balettiskolába, amit imádtam tiszta szívből. Én voltam a legkisebb, de a legfeltűnőbb is, ugrálatam fel és le, persze tökéletlenül, de mindent beleadtam, ami tőlem telt. Idővel azonban tökéletesedtek mozdulataim, és beleástam magam más táncok világába is, mint például a salsa. A sikeres felvételi után, bekerültem a tánciskolába, és versenyek soraival bejártam Európát. Amikor megismerkedtem életem szerelmével, akit tudtam, hogy a sors neki teremtett, összeházasodtunk, és úgy döntöttem, gyereket szülök. Sokan drámaian fogják fel ezt a döntésemet, miszerint a nagy táncos karriert csak úgy „otthagyom”, azonban én ezt nem úgy fogtam fel. Számomra nem volt sohasem cél, hogy csak és kizárólag táncosnő legyek, a táncoktatást és egyéb tánccal kapcsolatos munkákat is jó lehetőségnek tartottam, fiatal koromban pedig kiutaztam magam a tánc segítségével, így tehát nem éreztem úgy, hogy bármit is kihagynék. Gyermekem születését követően otthon maradtam vele, míg férjem folytatta a munkáját. Ám ekkor pattant ki a fejünkből az az ötlet, hogy egy tánc kellékes üzletet szeretnénk nyitni, férjem üzleti tapasztalataira támaszkodva, valamint az én táncosomra, hiszen ki ismerné jobban a termékeket, mint az, aki évekig tesztelte őket. Ő van csak igazán otthon a témában. Így az otthon töltött idő alatt igyekeztünk sokat félre is tenni, így mire a bölcsibe adtuk kisfiunkat, már az üzlet nagy részére összeszedtük a kellő pénzt.

Az üzlethelyiség kiválasztása után, és a renoválás befejeztével, a hely elrendezését is ki kellett gondolni. Sokat böngésztünk az interneten olcsó és praktikus polcrendszerek után kutatva, mígnem találtunk egy oldalt, ami szimpatikusnak tűnt.

Miután rákattintottunk a weboldalra, átirányít minket a főoldalra, ami egyszerű és logikus felépítéssel rendelkezik. A polcrendszerek fajtái diavetítés szerűen bemutatásra kerülnek, úgymond ízelítőként, majd ha lejjebb görgetünk, megnevezés és rövid leírással is szerepelnek a polcok. Rákattinthatunk, ami tovább vezet a részletesebb leírásokhoz. Ha viszont a főoldalon maradunk tovább tudunk görgetni, és a szolgáltatás kategóriához kerülünk, ahol három további ikon vezet tovább. Ezek a tervezés, értékesítés és telepítés alcsoportok, amikre ha rákattintunk, további információkat kapunk szolgáltatásaikról. A megnyíló oldal a száraz információt, interaktívan és modernül tálalja, segítve az olvasónak a megértést.

A főoldalon még a Rólunk rovatban a cég története is szerepel röviden, majd erre rákattintva is megnyílik egy külön oldal, ahol részletesebben is olvashatunk róluk.

Majd a főoldal alján megtalálható az ajánlatkérés rész is. Mindez a lap tetején is szerepel egy sorban, és a kis fülekre húzva egerünket megjelennek azok alcsoportjai. Mi a termékek kategóriát választottuk ki, majd gondosan elolvastuk egy-egy termék leírását. Biztos, ami biztos, más weboldalakon is utánanéztünk, hogy ki mit ajánl egy ilyen üzlet megnyitásához. Nagyrészt a salgó polcrendszert ajánlották, ugyanis több szempontból is praktikus.

polcrendszer

A salgó polcrendszer kézi rakodású, és nagy előnyt jelent a többi polcrendszerhez képest abban, hogy csavarmentes kivitelezésű. Ezzel a technikával, amit e polcrendszernél alkalmaznak, spórolnak az anyaggal, így a polcrendszer ára is mérsékeltebb csavaros társához képest. Ennek ellenére nagyon stabil, horgonyzott acélból készül, ami még masszívabbá teszi. 130-tól 280 kg súlyt is elbírhat ennek köszönhetően, nem is csoda, hogy az egyik legelterjedtebb polc Európában.

Az acél rozsdamentes, így tisztíthatjuk nyugodtan nedved törlőkendővel, ami lényegesen megkönnyíti tisztán tartását.

A másik plusz ebben a polcrendszerben, hogy 33 mm-ként van hely a polcok állíthatóságára, ami által teljes mértékben a saját igényeink szerint állíthatjuk be a polcokat.

Azt is köteles vagyok megemlíteni, hogy a méltán ismert TÜV és ISO minősítést is elnyerték, és ha ez még nem lenne elég, a gyártói garancia is biztosítja a kiváló minőséget.

Súlya is lényegesebben alacsonyabb társaitól, így akár saját magunk is összeszerelhetjük otthon, nagyobb erőfeszítések nélkül.

Férjem is úgy gondolta, hogy ez lenne a legmegfelelőbb, így együttesen felhívtuk őket, ajánlatot kértünk majd megrendeltük a terméket. Ígérték, hogy az elkészültek után a terméket pár napon belül ki is szállítják. Mindez valóban így történt, a szállítás nagyon gyors volt. Kértük tőlük előzőleg, hogy szereljék össze nekem a terméket, azonban ahogyan elnéztem, valóban könnyű szerrel össze tudtuk volna szerelni a polcrendszert, azonban nem bánom, hogy így történt. Így legalább egy profitól tanulhattam meg, ha netalán költözünk, hogy lehet könnyen össze- valamint szétszedni a polcrendszert.

Mindezek után, jöhettek az áruk. Tökéletes sorba raktam őket a polcokon, szinte jó volt ránézni mindenre, nagyon tetszett mindenkinek. Sokan azt mondták, hogy a polcok egyszerűsége és letisztultsága ellensúlyozza a táncos kellékek, ékszerek és ruhák sokszínűségét, így jobb is hogy ilyen fémpolcokat használtam. A takarítás egyszerűen és gyorsan is ment, főképp nedvez törlőkendővel, meg voltam elégedve vele, de az elejében a biztonság kedvéért áttöröltem mindig száraz papírral is. Erről viszont hamarosan le is szoktam, ugyanis nem volt rá szükség, azonban időt viszont nyertem vele. A polcrendszer jól funkcionál, mindenkinek csak ajánlani tudom.