Segítettem flottakezelést választani az egyik táncos ismerősömnek

A tánc nagyon sok mindenre jó. A salsa tánc különösképpen, hiszen mindenünket megmozgatja, ezért nagyon jó testmozgás szempontjából, valamint alakformálásra és alakmegtartásra is kiváló. Mind emellett engem igazán ki is szokott kapcsolni, és a közös táncórák keretén belül mindig gazdagodom egy-egy jó tanáccsal.

Legfőképpen a szünetekben van lehetőségünk és időnk az ilyen magánjellegű beszélgetésekre, amikor mindenki megosztja az újdonsült élményeit, illetve a különböző praktikáit. Kaptam már én is nagyon jó tanácsokat például a kert dekorálására, vagy különböző ételek elkészítésére.

Amikor én is tudok valami hasznos információt, akkor azt én is szívesen megosztom a többiekkel, vagy ha arról van szó, utánajárok a dolgoknak. Pont a legutóbbi alkalommal az egyik táncos megkérdezte tőlünk, hogy nem-e tudnánk neki segíteni flottakezelés ügyben. Majdnem mindenki csak pislogott. Aztán eszembe jutott, hogy nemrégiben az unokatesóm is hasonló helyzetben volt, és ő végül meg is találta azt a céget, amelyikkel azóta is együtt dolgozik. Mondtam neki, hogy nyugodjon meg, megérdeklődöm, hogy melyik is az a cég, és hogy lehet velük felvenni a kapcsolatot.

Amikor haza mentem felhívtam az unokatesóm, aki egy linket küldött. Mondta, hogy első körben ezt nézzük meg, innen eldönthetjük, hogy szeretnénk-e velük együtt dolgozni, vagy sem. Minden cégnek mások a prioritásai, nem biztos, hogy az ismerősömnek is ugyanaz fog beválni, mint nekik, ő azonban azóta is nagyon meg van elégedve, a kocsik nagyon jó állapotban vannak, és ha bármi problémájuk akad, akkor is nyugodtan fordulhatnak segítségért.

Még mielőtt elküldtem volna ezt a linket az ismerősömnek, én is megnéztem, tudni szerettem volna, hogy ebben az esetben mi tartozik a flottakezeléshez. Már az első oldalon tájékoztatnak arról, hogy mire kell odafigyelni cégautók esetén. Jobban mondva ez még nem a részletes tájékoztató, ahhoz regisztrálni kell az öt ingyenes levélsorozatra. Ez az oldal bal felén is látható, de egy videóban is elmondják erről a tudnivalókat.

A továbbiakban még lehet olvasni a hitel, lízing és tartós bérlet közti különbségekről, valamint az általuk nyújtott szolgáltatásokat is meg lehet tekinteni. A blog menüpontban vezetéssel és autókkal kapcsolatos bejegyzések olvashatók. Végezetül azt is feltüntetik, hogy hogyan lehet velük felvenni a kapcsolatot. Sőt, még azt is megtudhatjuk, hogy melyik problémával a cég melyik munkatársához forduljunk segítségért. Ez nagy előny más weboldalakkal szemben, ahol csak ügyfélszolgálat van, de nyilván, egy ember nem érthet mindenhez, ezért esetenként átkapcsolják az ügyfélt egy másik kollegához.

Miután számomra is alkalmasnak bizonyult ez az oldal, és ez a cég a fennálló problémahelyzet orvoslására, elküldtem ugyanezt a linket az ismerősömnek. Pár óra múlva már hívott is, és közölte velem, hogy elnyerte a tetszését, és köszöni szépen a segítséget. Ami azt illeti, igazán nem esett nehezemre neki segíteni, sőt jól is esett, hogy valami hasznos információval tudtam szolgálni.

Annak, aki esetleg azon gondolkodna, hogy kezdjen el táncolni, azt javasolnám, hogy bátran vágjon bele, hiszen a testmozgás és a tánctudás mellett az ilyen helyeken nagyon sok jó dolgot tudhat meg az ember. Az is lehet, hogy az ott elhangzott információra nem is abban a pillanatban lesz szüksége az illetőnek, de a későbbiekben még nagyon jól jöhet. Továbbá nyugodtan lehet kérni tanácsokat minden féle témával kapcsolatban, biztos találunk legalább egy olyan embert, aki tud segíteni, mint ahogy most én a flottakezelés kapcsán.